MARGOOSCHRIJFT

ShortStoryMonday

Het weekend is alweer snel afgelopen en je wekker laat je weten dat je op tijd op moet staan voor je werk. Met andere woorden: Het is maandagochtend.

Je springt onder de douche, pakt een eerste kop koffie of thee bij je ontbijt en vertrekt al snel richting werk. Klinkt bekend?

Op je werk pak je nog een kopje koffie of thee, praat wat na met je collega’s over ieders weekend en gaat daarna aan het werk. In gedachten zit je misschien nog bij je weekend, maar je weet dat de eerste werkdag weer begonnen is. Nog vijf dagen voor het volgende weekend.

Tijdens je pauze zit bijna iedereen op zijn of haar telefoon te scrollen, terwijl jij geduldig afwacht tot jouw wekelijkse mail.

Op het moment dat je naast je collega’s gaat zitten, hoor je een e-mail binnenkomen. Zou dat de mail zijn waar je op zit te wachten? Vol spanning klik je de mail open, en ja hoor! Tijd voor ShortStoryMonday! Terwijl je collega’s aan het scrollen zijn, verdwijn jij voor vijf minuten in een andere wereld. Een kleine uitstap in fantasie en avontuur. Even ontspannen.

Een lach op je gezicht als het spannende avontuur is afgelopen. Jij hebt weer iets te vertellen tijdens de lunch en wie weet, zelf ook wel een idee voor een avontuur?

Elke abonnee mag meedoen met het insturen van drie woorden voor een nieuw verhaal. Stuur mij drie verschillende woorden en eventueel drie hoofdpersonages middels een reply op een van de verhalen en zie jouw woorden terugkomen in een van de volgende verhalen!

Doe jij mee? Schrijf je dan snel in!

.

Verhaal op maat

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor je vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin? Vertel het met een verhaal! Wat zouden jullie altijd al eens willen meemaken? Wat is de gekste situatie waarin jullie je hebben begeven? Lever drie woorden aan en de personen voor de hoofdpersonages en ontvang een gepersonaliseerd verhaal.

Wie ga jij blij maken met een hoofdrol?

Vanaf € 19,95 incl. btw

.