Beste lezer,

Mijn naam is Margo Kortekaas-van Dun en ik ben altijd herkenbaar aan mijn e-reader en de stapel boeken om me heen.

Op mijn website heb ik al het een en ander laten doorschemeren over mezelf, bijvoorbeeld dat ik van lezen en schrijven houd :), maar ik ben ook altijd in voor een spelletje (geen monopoly, maar wel Andor, DnD, Het Duel, Agricola en andere strategie(bord/kaart)spellen), hou van lekker eten en koken, wandelen en ook van mijn werk. Op Instagram komen de spelletjes geregeld in beeld.

Begin 2018 ben ik begonnen om weer tijd te maken om te lezen en sindsdien is mijn ‘nog te lezen’ stapel zodanig geslonken dat ik van mezelf weer boeken mag kopen (zie ook de foto).

Vaak hoor ik van mensen dat ze graag ook zoveel zouden willen kunnen lezen als ik, daarom ben ik mijn abonnement ShortStorymonday gestart. Via MargooSchrijft wil ik mensen enthousiasmeren over lezen, schrijven en fantasie. 

Heb je vragen, wil je meer weten of ben ik iets vergeten? Laat het me dan even weten via hello@margoo-schrijft.nl. Ben je benieuwd naar wat ik verder nog doe? Kijk dan gerust rond op mijn LinkedIn-profiel.

Veel leesplezier gewenst!

Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

Na mijn eigen opname bij Psytrec in Weert, heb ik in het schrijven mijn stem gevonden. Ik had graag iemand om mij heen gehad die me kon vertellen dat ik niet gek werd, maar dat ik PTSS had. Mijn klachten waren niet vreemd,  alleen voor mij onbekend. Door middel van mijn eerste boek hoop ik een vriend(in) te creëren die mensen met PTSS of hun omgeving kan bijstaan. 

Leef mee met Charlie en ervaar hoe zij omgaat met haar PTSS en hoe ze uiteindelijk de juiste stappen vindt en durft te zetten om haar nachtmerries te overwinnen. Want de enige die het uiteindelijk kan overwinnen, dat ben je zelf.

Mocht je naar aanleiding van mijn boek een keer over het onderwerp willen praten, dan sta ik daar zeker voor open.