MARGOOSCHRIJFT

Korte verhalen

‘Er was eens…’, misschien wel de drie bekendste woorden om een verhaal mee te beginnen. Zie je jezelf al een verhaal vertellen? Uit je hoofd een wereld creëren en jouw lezers of luisteraars verwelkomen? Ook in ons dagelijkse leven zijn we continu bezig met vertellen, mensen proberen te begrijpen, verhalen te volgen, beelden creëren, praten over koetjes en kalfjes: overal zijn woorden, hoor je woorden en zie je woorden.

Op het moment dat je er even genoeg van hebt om zelf iets te bedenken of er is even niemand in de buurt die de inspiratie heeft om jou mee te nemen in een verhaal, een avontuur of een nieuwe wereld, kijk dan eens rond op deze website. Ik heb diverse korte verhalen geschreven van ongeveer 750 woorden, mocht je een snelle ontsnapping en ontspanning zoeken tussendoor of een kort verhaaltje nodig hebben om voor te lezen.

De drie woorden verhalen zijn korte verhalen (ook ongeveer 750 woorden) die zijn ontstaan door drie random ingestuurde woorden. Kies onderstaand drie woorden uit waarvan je graag wilt weten hoe deze aan elkaar verteld zijn en neem even vijf minuutjes voor jezelf. Wil jij ook eigen verhaaltjes krijgen of zelf drie woorden insturen en er een verhaal voor terugkrijgen? Kijk dan bij contact voor de mogelijkheden.

750 woorden verhalen

Drie woorden verhalen

Ik wil dit ook!

Wil jij ook drie random woorden insturen of andere korte verhaaltjes ontvangen? Klik op de smiley voor de mogelijkheden.

ShortStoryMonday

De week beginnen met een kort verhaaltje? Dat kan! Klik op de smiley, meld je aan en ontvang voor € 5,00 per maand elke maandagochtend een nog niet geplaatst kort verhaaltje in je mailbox. Ook leuk om cadeau te geven!

Up to date blijven

Maandelijks up to date blijven van de nieuwtjes, nieuwe verhalen, status van het boek en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief door 'up to date blijven' te mailen naar hello@margoo-schrijft.nl.