MARGOOSCHRIJFT

Boeken, Boeken, Boeken!

Leeslijst

Via de pagina Leeslijst kun je vinden welke boeken en leeschallenges ik op dit moment aan het doen ben. Zo ben ik in 2019 bijvoorbeeld bezig geweest met een 52-weken challenge via Goodreads waarbij ik voor elke week een onderwerp heb om een boek bij uit te zoeken. Om het – voor mezelf – wel realistisch te houden, lees ik de boeken niet per se op die volgorde en lees ik ook nog andere boeken tussendoor, maar de voortgang is op deze pagina te zien.

Wil je zelf ook weer beginnen met lezen of wil je weten wat ik van een boek vond? Laat het me weten via hello@margoo-schrijft.nl.

Eigen verhalen

Door het lezen van zoveel verhalen en het verkennen van allerlei verschillende (fantasie)werelden, begon het bij mezelf te kriebelen om ook weer te gaan schrijven. De Korte verhalen zijn om tijdens de dagelijkse gang van zaken kort te kunnen ontspannen en ontsnappen naar een andere wereld, maar ik ben ook bezig met een groot verhaal. Via de pagina Verhalen kun je de voortgang volgen.

Op dit moment lezen alleen medecursisten van mijn schrijfcursus mee, maar laat het zeker weten als je een seintje wilt als mijn verhaal af is! Dat kan via hello@margoo-schrijft.nl.

Ik wil dit ook!

Wil jij ook drie random woorden insturen of andere korte verhaaltjes ontvangen? Klik op de smiley voor de mogelijkheden.

ShortStoryMonday

De week beginnen met een kort verhaaltje? Dat kan! Klik op de smiley, meld je aan en ontvang voor € 5,00 per maand elke maandagochtend een nog niet geplaatst kort verhaaltje in je mailbox. Ook leuk om cadeau te geven!

Up to date blijven

Maandelijks up to date blijven van de nieuwtjes, nieuwe verhalen, status van het boek en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief door 'up to date blijven' te mailen naar hello@margoo-schrijft.nl.