MARGOOSCHRIJFT

750 woorden

Een verhaal van 750 woorden is een verhaal van ongeveer anderhalve bladzijde. Met de onderstaande verhalen neem ik je in die woorden mee om samen een kijkje te nemen in een andere wereld. Deze korte verhalen zijn zomaar in me opgekomen tijdens mijn gewoonte om ‘gewoon te starten met schrijven’. Je kunt wel blijven willen schrijven, maar dan blijft het vaak bij willen en kom je niet in actie. Dat is althans mijn eigen ervaring. Daarom ben ik gaan doen en de onderstaande verhaaltjes zijn hiervan de uitkomst. Veel (voor)leesplezier met een kijkje in mijn fantasie!

Ik wil dit ook!

Wil jij ook drie random woorden insturen of andere korte verhaaltjes ontvangen? Klik op de smiley voor de mogelijkheden.

ShortStoryMonday

De week beginnen met een kort verhaaltje? Dat kan! Klik op de smiley, meld je aan en ontvang voor € 5,00 per maand elke maandagochtend een nog niet geplaatst kort verhaaltje in je mailbox. Ook leuk om cadeau te geven!

Up to date blijven

Maandelijks up to date blijven van de nieuwtjes, nieuwe verhalen, status van het boek en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief door 'up to date blijven' te mailen naar hello@margoo-schrijft.nl.