MARGOOSCHRIJFT

Drie woorden

De drie woorden verhaaltjes zijn voor mij begonnen als een schrijfoefening. Vraag iemand om drie random woorden en maak hier een verhaaltje van. Ik vond dit zo leuk, hilarisch en zelfs leerzaam dat ik nu steeds meer mensen vraag om mij drie random woorden te geven. Ze krijgen daar dan een kort verhaaltje voor terug.

Ben je benieuwd naar de fantastische woorden die ik heb ontvangen en wil je weten wat ik ervan gemaakt heb? Kijk dan bij de onderstaande afbeeldingen en kies een combinatie van drie woorden uit om het verhaaltje te lezen.

Wil jij ook drie woorden aanleveren? Kijk dan bij contact voor de mogelijkheden.

Ik wil dit ook!

Wil jij ook drie random woorden insturen of andere korte verhaaltjes ontvangen? Klik op de smiley voor de mogelijkheden.

ShortStoryMonday

De week beginnen met een kort verhaaltje? Dat kan! Klik op de smiley, meld je aan en ontvang voor € 5,00 per maand elke maandagochtend een nog niet geplaatst kort verhaaltje in je mailbox. Ook leuk om cadeau te geven!

Up to date blijven

Maandelijks up to date blijven van de nieuwtjes, nieuwe verhalen, status van het boek en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief door 'up to date blijven' te mailen naar hello@margoo-schrijft.nl.